Dokumenttien hallinta
Hanki kaikki tiedot juuttunut pikseli. Mikä on juuttunut pikseli? Miten ne muodostuvat? ja .. usein kysyttyjä kysymyksiä.
Yleistä tietoa
Miten tarkistan näytön juuttunut pikseli?
Juuttunut pikseliä on helppo löytää, kun naapuri pikselit ovat mustia. Juuttunut pikseliä näkyvät kirkkaan punainen, vihreä, sininen, keltainen, sinivihreä, violetti tai valkoinen pisteitä mustalla taustalla ....
Oletko koskaan huomannut, että pikseli - pieni piste tietokoneen LCD - oleskelee yhden värin koko ajan? Sinulla on juuttunut pikseli. Onneksi juuttunut pikseliä eivät aina pysyviä.
Stuck ja kuolleita pikseleitä ovat laiteongelmat. He usein johtuvat valmistusvirheitä - kuvapistettä ei pitäisi juuttua tai kuolee ajan.
Stuck vs. Dead Pixels
Lue lisää
Lue lisää
Lue lisää
Lue lisää
Lue lisää
Miten se toimii (Bad Crystal) ?
Jos sinulla on LCD-näyttö, LCD projektori tai plasma vastaus on lähes varmasti kyllä​​. Jos olet juuttunut pikseliä tai näytön polttaa on erittäin hyvä mahdollisuus, että Bad Crystal voi korjata näytön.
Screen burn-in, kuvan palaminen tai ghost image, puhekielessä kutsutaan näytön polttaa, on pysyvä värjäytyminen alueet näytöllä. Plasmatelevisiot ovat erittäin alttiita burn-in, kun taas LCD-näyttöihin ovat yleensä vähemmän. Koska nopeampaa luminanssi hajoaminen nykyisen orgaanisia yhdisteitä käytetään OLED-näyttöihin, OLED on vielä alttiimpi palamisen kuin plasmassa. Lisäksi suuri vaihtelu luminanssin hajoamisen kanssa OLED ....
Noin burn-in
Juuttunut pikseli on yhteinen deffect LCD-näytöt. Ongelma juuttunut pikseliä ovat, että ne pysyvät "block valo"-asennossa.Juuttunut pikseli mielestä on oltu suunniteltu "Tummenna" kyseisen elementin. Se vaatii vähemmän virtaa LCD-näyttö antaa valoa ulos (valkoinen sivu - tai taustavalot ja irrotettava näyttöpaneeli) kuin lopettaa se (mustan).
Pystyraidoituksessa tai jumissa raidat
Téléchargements
Acheter
Programme d'affiliation
Contactez
Corinth Avenue
Los Angeles, California 90025
United States

Phone: +1 910 300 9 555
(Aucun support technique)
E-mail: [email protected]
Coordonnées


Quick Links
Téléchargements
La gestion des documents
À propos de Bad Crystal
Commandez maintenant
Programme d'affiliation
Soutien à la clientèle 24/7
Évaluer votre chance
Contactez-nous
Rapports d'essais Bad Crystal dernière ver.
Votre langue
Politique de confidentialité