Kysymys: Kuinka kauan kestää saada tukea vastaus?
V: Yleensä me vastata sinulle 24 tunnin kuluessa, paitsi viikonloppuisin tai lomien vuoksi aikaero. Useimmissa tapauksissa saat meidän vastauksen muutaman tunnin tai välittömästi.
K: Miten saan ilmaisen kokeiluversion ohjelmiston?
V: Lataa ohjelmisto haluamasi nettisivuiltamme ja asenna se. Kun teet muuntamisen, rekisteröinti pyyntö ikkuna avautuu. Jätä se ja suoraan osoita Myöhemmin painiketta ja saat kokeiluversio.
K: Miten ostaa tuotteen ja kuinka kauan saan lisenssikoodi kun olen valmiiksi ostaa?
V: Etsi tuote tarvitset sivuillamme. Klikkaa Osta nyt-painiketta ja lopeta tilaus - Tavallisesti saat lisenssikoodi sähköpostitse heti onnistuneesta oston. Kuitenkin joskus et saanut sitä jostain syistä (Katso lisätietoja alla).
Huom: Anna voimassa Sähköpostiosoite kun täytät tilauslomakkeen. Pidä rekisteröintitiedot ohjelmiston sait hyvin myöhempää käyttöä varten.
K: Miksi en saanut lisenssikoodi usean tunnin kuluttua ostokseni?
V: On olemassa useita mahdollisia syitä:
1. Koska sähköpostisi asetus kirjeen lisenssikoodin meni roskakoriin suoraan. Ole hyvä ja etsi kirjain siellä.
2. Sähköpostiosoite palveluntarjoaja hylkää Sähköpostit tuntemattomilta lähettäjiltä, ​​joten lisenssikoodi ei voi lähettää sinulle.
3. Annoit virheellisen sähköpostiosoitteen, kun tilattu ohjelmisto.
Jos olet alle yksi viimeisistä kahdesta tilanteesta, ota yhteyttä myyntiimme osoitteessa [email protected] saada apua.
K: Jos haluan CD-ROM-ohjelmiston, mitä minun pitäisi tehdä?
V: Sinun tilauksen kautta Plimus alustalla. Kun tilaat tuote, voit tarkistaa vaihtoehdon "Lisää CD-ROM". Sinun täytyy maksaa lisämaksu 9,95 dollaria jokaisesta CD-ROM. Jos asut Yhdysvalloissa, sinun pitäisi saada CD viikon kuluessa. Jos ei, sinun pitäisi saada se kuukauden kuluessa. Jos sinulla on kysyttävää CD-ROM, ota yhteyttä agentti.
K: Pitääkö minun odottaa CD alkaa käyttää ohjelmistoa?
V: Sinun ei tarvitse odottaa CD. Tilaat ladattavan version ohjelmiston samalla tilaat CD. Voit ladata ohjelmiston sivustomme käyttää sitä heti. Käytä rekisteröintitiedot saat vahvistuskirjeen rekisteröidä täyden version ohjelmiston.
K: Miten rekisteröin ohjelmiston?
V: Kun olet ostanut ohjelmiston onnistuneesti, saat rekisteröintitiedot sähköpostitse yhden työpäivän kuluessa. Lataa ohjelmisto olet ostanut sivustollemme ja suorita se. Valitse "Enter License Code ..." Ohjeesta valikosta tai valikon nimetty meidän ohjelmiston nimen, kirjoita nimesi ja lisenssikoodi vastaavaan kohtaan loppuun rekisteröinnin.
Huom: koska lisenssikoodi on kirjain-herkkä, kopioi ja liitä koodi. Ja älä lisää mitään tyhjiä ennen tai sen jälkeen.
K: Olen tullut lisenssikoodi olet lähettänyt minulle, mutta ohjelma sanoi "Registration info on virheellinen". Miksi?
V: On olemassa useita mahdollisia syitä epäonnistui rekisteröintiä.
1. Tämä johtuu syöttövirhe. Sinun on parasta kopioida ja liittää lisenssikoodi välttää typo. Ja älä lisää mitään tyhjiä ennen tai jälkeen koodin.
2. Lisenssikoodi on vanha versio, mutta käytät sitä rekisteröidä päivitysversion.
3. Voit sekoittaa Windows-ja Mac-versio tuotteita. Huomaathan, että he ovat täysin kaksi eri tuotetta ja saada erilaisia ​​lisenssikoodi jokaiselle oma.
K: Olen kadottanut lisenssikoodi, voit lähettää sen uudelleen?
V: Toki. Ole hyvä ja kirjoita meille [email protected], ja liittäkää tilauksesi liittyviä tietoja (kuten Tilaustunnus, E-mail osoite ja nimi käytit kun ostit jne.), joiden avulla voimme löytää tilauksesi meidän Tietokannan ajan.
K: Saan uuden tietokoneen, mitä minun pitäisi tehdä siirtää ohjelmiston ostin uuden tietokoneen.
V: Ensimmäinen please poistaa ohjelmiston vanhasta tietokoneesta. Ja sitten ladata version ostit nettisivuiltamme osoitteessa http://www.z-drex.com/ tai käytä CD ostamasi asentaa sen uuteen. Käytä rekisteröintitiedot sait ennen rekisteröityä täysversio.
K: Tarvitseeko minun rekisteröityä uudelleen, kun olen uudelleen asentaa ohjelmiston?
V: Kyllä. Sinun täytyy rekisteröityä uudelleen kun uudelleen asentaa ohjelmiston.
K: Kun laitoin tilauksen kautta Emetrix foorumi, huomasin, että olin veloitetaan rekisteröinti Backup Service. Mikä se on?
V: Rekisteröinti Backup Service tarjoavat Emetrix joka varmuuskopioi rekisteröintitiedot. Tämän palvelun vaihtoehto säilyttää varmuuskopion rekisteritunnus ajaksi vuodessa, jos tarvitset sitä uudelleen katoamis-, tietokone kaatuu, virus jne. Jos et tarvitse tätä palvelua, sinun täytyy poista tätä vaihtoehtoa ennen kuin teet ostoksen. Jos ostit sen vahingossa, voit ottaa yhteyttä meihin apua.

z-drex yhtiö lupaa, että me aina laittaa asiakkaiden etuja ensimmäinen paikka. Yritämme parhaamme käsitellä asiakkaiden riitoja asianmukaisesti ja oikea-aikaisesti. Jos asiakkaan riita on kohtuullinen, tarjoamme ehdottoman tuen tarpeen. Sekä tuote on shareware joka voi kokeilla ennen ostoa, suosittelemme asiakkaitamme kokeilla tuotetta ennen ostoa vahvistaa, onko se yhden tarvitset. Tämä myös suojaa sinua ostamasta väärän tuotteen ja voit käyttää ohjelmistoa ajoissa. Koska tuen vaatimus on pois tuotteen itse ongelman, yleensä emme tarjoa hyvitystä. Seuraavat ovat vaatimukset tuen:

Palautus vaatimus johtuu osto:
1. Osto väärä tuote vahingossa ja sitten ostaa oikea yhtiömme kerralla. Hyvitämme väärin ostaa jos tarvitset sitä.
2. Ostaa kaksi tuotetta samanlaisia ​​toimintoja samaan aikaan, me palautamme yhden niistä, jos tarvitset sitä.
3. Ostaa saman tuotteen kahdesti samaan aikaan, eikä niillä ole tahtoa vaihto minkä tahansa muun tuotteen. Hyvitämme yksi niistä.

Palautus vaatimus johtuu rekisteröintitiedot:
1. Rekisteröintitiedot ja lisenssikoodi voida lähetettiin asiakkaalle ajoissa, koska järjestelmämme ongelma ja viivästys aiheuttaa että asiakas ei voi tehdä tärkeitä ja instant muuntaminen. Lisäksi asiakkaalla ei ole enää tarpeen ohjelmiston. Kun vahvistus kaikista näistä tilanteista, me suorittaa hyvitystä, jos tarvitset.
2. Väärä rekisteröintitiedot lähetetään asiakkaalle johtuu jostain syystä, joka aiheuttaa asiakas ei voi suorittaa tärkeää ja instant muuntaminen. Lisäksi asiakkaalla ei ole enää tarpeen ohjelmiston. Kun vahvistus kaikista näistä tilanteista, me suorittaa hyvitystä, jos tarvitset.

Palautus vaatimus johtuu tuotteen ongelma:
1. Jos on vakavia bugeja tuote, jotka vaikuttavat asiakkaan normaalin käytön, me suorittaa palautuksen jälkeen vahvistuksen tämän ongelman tukitiimiimme.
2. Jos asiakas ostaa väärän tuotteen tai ostettu tuote ei täytä joitakin asiakkaan tarpeiden takia väärä tai epäselvä tuoteseloste sivuillamme, voimme vaihtaa väärin ostotapahtuman joka voi täyttää teidän tarvitse ensin. Jos asiakas vaatii palautusta, me suorittaa palautusta.
3. Jos et saa toivottua vaikutusta tuotteemme.

Jos olet yksi seuraavista tilanteista, emme voi hyvittää sinulle.

Palautus vaatimus johtuu osto:
1. Koska käytämme kolmannen osapuolen maksuympäristö suorittaa oston, meillä ei ole keinoja varmistaa, onko luottokortti käyttää kortin haltijan ostamaan. Siksi suosittelemme luottokortin haltija pitää kortin hyvin ja vähentää mahdollisuuksia luottokortin voidaan käyttää ilman lupaa. Jos tällainen tilanne ei tapahdu, yleensä emme suorita hyvitystä. Jos asiakas vaatii palautusta, pyydämme myös kolmannen osapuolen maksuympäristö käsittelemään asiaa ja asiakkaiden tarpeet antaa asiaan liittyviä todisteita.
2. Jos asiakas ostaa väärän tuotteen sivuiltamme, ja sitten ostaa ns oikean tuotteen muu yritys, emme suorita hyvitystä.

Palautus vaatimus johtuu rekisteröintitiedot:
1. Epäonnistunut rekisteröintiä ohjelmistojen johtuu asiakkaan väärin toimivat ja rekisteröintitiedot on osoittautunut päteväksi, emme suorita hyvitystä, jos asiakas sitä vaatii.

Palautus vaatimus johtuu tuotteen ongelma:
1. Kumpikaan lukemalla tuotteen käyttöönoton sivuillamme eikä yrittää tuotteen ennen ostoa, on asiakkaita vain ajattelin, että tuote täyttää hänen tarpeensa ja osti sen, ja sitten huomasin, että tuote ei pysty vastaamaan tarpeeseen. Tässä tilanteessa, emme suorita hyvitystä, jos asiakas sitä vaatii.
2. Asiakas ostaa väärä tuote affiliate verkkosivuilla tai ostettu tuote ei täytä joitakin asiakkaan tarpeiden takia väärä tai epäselvä tuoteseloste affiliate verkkosivuilla, emme suorita hyvitystä, jos asiakas sitä vaatii. Asiakas tarvitsee yhteyttä affiliate jossa tuote ostetaan etsimään ratkaisua.

Palautus vaatimus tehdään kauan oston jälkeen:
1. Koska käytämme kolmannen osapuolen maksuympäristö suorittaa oston ja jonkin alustan on aikarajoituksen palautusta. Alkuperäinen hyvityspyyntö olisi nostettava kahden kuukauden kuluessa ostopäivästä. Toivottavasti ymmärrät tämän.
Keräsimme kaikki usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan.
FAQ
Téléchargements
Acheter
Programme d'affiliation
Contactez
Corinth Avenue
Los Angeles, California 90025
United States

Phone: +1 910 300 9 555
(Aucun support technique)
E-mail: [email protected]
Coordonnées


Quick Links
Téléchargements
La gestion des documents
À propos de Bad Crystal
Commandez maintenant
Programme d'affiliation
Soutien à la clientèle 24/7
Évaluer votre chance
Contactez-nous
Rapports d'essais Bad Crystal dernière ver.
Votre langue
Politique de confidentialité